Hlavní obsah

Hezoun z Kelly Family do posledního místa vyprodal Palác Akropolis

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michael Patrick Kelly hlásá v Praze vyprodáno a fanoušci se tak mohou těšit na energickou klubovou show, která tady v rámci sólo Kelly koncertů ještě nebyla. Paddy překvapí například i stagedivingem, kdy se vrhne do rozvášněného davu.

Foto: Monique Feuerstein

Paddy Kelly live

Článek

Michael Patrick (Paddy) Kelly byl vždycky slabostí pro většinu fanynek. Když se stáhl v roce 2004 do kláštera, přestala na koncerty zbývajících pěti členů Kelly Family jezdit spousta českých příznivců. Důvodem byla samozřejmě absence Paddyho.

Nyní je Paddy zpět a těší se znovu velké oblibě. Fanoušci jsou mu tak věrní, že dokonce dokázali vyprodat do posledního místa jeho pražský koncert, který se uskuteční za necelý měsíc v Paláci Akropolis.

Michael Patrick Kelly zde odehraje 10. září svůj klubový koncert v rámci letní sekce turné Human. Mimo ČR do svého programu zařadil také Polsko, Německo, Holandsko a Dánsko. Paddy na tomto turné představí své pop-rockové písně z nejnovějšího alba Human, ale i staré Kellyovské šlágry.

A Kubelíkova ulice může 10. září počítat s dopravním kolapsem, neboť v Holandsku, Dánsku nebo Německu čekaly fanynky na Paddyho koncerty už od 5 hodin od rána. A v Praze to určitě nebude jinak. Vášnivost českých, slovenských nebo polských fanynek je daleko větší. Dokonce se proslýchá, že někteří fanoušci budou před klubem i spát, aby získali ta nejlepší místa pod pódiem.

Paddy je ze zájmu českých fanoušků a zájmu médií opravdu nadšen, a proto uspořádá v dohledné době v rámci dalšího turné ještě jeden český koncert. Kde a kdy to bude, to se musí nechat fanoušci zatím překvapit.

Jisté je to, že o Paddyho je také velký zájem ze strany pořadatelů českých festivalů, a tak v příštím roce nebude o Paddyho vystoupení v Čechách a na Moravě vůbec nouze.

Reklama

Výběr článků

Načítám