Hlavní obsah

Herní festival Salesiánského střediska Štěpána Trochty v Teplicích

Novinky, Hana Machová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celý týden probíhal Herní festival pro děti a mládež v okolí areálu Luna v Teplicích - Trnovanech. A každý den nabízel jiné téma: Tvořivé aktivity, Hudební hry, Sportovní hry, Chytré hlavičky a Divadelní hry.

Foto: Hana Machová

Hudební hry

Článek

Smyslem festivalu bylo pobavení dětí i mládeže a prezentace aktivit, které Salesiánské středisko Štěpána Trochty - dům dětí a mládeže nabízí po celý školní rok na dvou místech - v Proseticích a v Trnovanech. 

Při Hudebních hrách si děti mohly vyzkoušet bubny, kytary, klávesy i housle. Při sportovním dnu balanční dvoukolka prověřila rovnováhu, rotoped vytrvalost, florbal přesnost. Boxovací pytel posloužil jako příjemné odreagování. 

Divadelní hry nabízely stanoviště muzikál, komedie, divadlo, party, reklamace a dokonce i fotokoutek. Na jednotlivých stanovištích jste se mohli seznámit s našimi zaměstnanci i dobrovolníky. Herní festival přinesl každý den radost padesátce dětí. 

Příští akce SSŠT: Den otevřených dveří ve středu 28. září 2016 od 14.00 do 17.00 hodin, areál Luna, Teplice - Trnovany, 2. patro.

Reklama

Výběr článků

Načítám