Hlavní obsah

Herci Slováckého divadla zahrají 3 strážníky ve Starém Městě v areálu tenisového klubu

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 20. listopadu představí herci Slováckého divadla svoji inscenaci „3 strážníci“ v prostředí areálu TC Staré Město na Rybníčku. Představení, které zachycuje životní osudy hudebního skladatele Jaroslava Ježka a jeho přátelství s Voskovcem a Werichem, začíná v 19 hodin.

Foto: Pierott
Článek

Zábavu, ale i poučení a vnitřní účast na životním příběhu jedné z velkých osobností hudebního světa slibuje představení, se kterým ve čtvrtek 20. listopadu vystoupí protagonisté Slováckého divadla v nově otevřeném areálu tenisového klubu ve Starém Městě Na Rybníčku.

„Chtěli jsme nejen pro naše členy, ale i všechny další milovníky klasického divadla, zprostředkovat netradiční kulturní zážitek. Přenesení divadelní hry z Malé Scény Slováckého divadla do tohoto netradičního a neformálního prostředí bude jistě atraktivní nejen pro diváky, ale díky velmi úzkému a osobnímu kontaktu i pro samotné herce,“ uvedl ředitel areálu David Mišťúrik. 

„V představení "3 strážníci" se kromě 16 písní v profesionálním hudebním i pěveckém provedení setkají diváci s vtipným a silně emotivním průřezem nelehkého Ježkova života v podání herců a zpěváků Slováckého divadla Davida Vaculíka, Petra Čagánka, Pavla Majkuse a hostů Jiřího Wilky a Ivo Kučery, který je i autorem textu, režisérem, korepetitorem a klavíristou,“informoval Ivan Vacke z umělecké agentury Pierrot, v jejíž produkci herci Slováckého divadla představení hrají.

Představení trvá 85 minut bez přestávky. Vstupenky je možné zakoupit v TC Staré Město – Na Rybníčku. 

Areál TC Staré Město – Rybníček byl otevřený v srpnu letošního roku s cílem poskytnout zázemí tenisovému klubu a rozšířit jeho aktivity o další sportovní a relaxační činnosti pro celou rodinu. Klub, který dnes zahrnuje 130 členů, nabízí díky novým prostorám i řadu dalších doplňkových služeb jako jsou skupinové i individuální kondiční tréninky, fyzioterapie, hlídání dětí, výuka angličtiny a doučování.

Další informace na www.tcstaremesto.cz, www.pierott.cz nebo www.slovackedivadlo.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám