Hlavní obsah

Hejtman Plzeňského kraje přijal finalistky Miss Plzeň

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Miss Plzeň se mezi Plzeňany těší velké přízni. Plzeň je nejen kulturním centrem, ale také domovem celé řady krásných dívek. Soutěž již zná své finalistky. Ty se až do finálového večera budou věnovat intenzivní přípravě na tento všemi očekávaný večer s velkým V.

Foto: Hynek Mojžíš

"Jsem rád, že obdobný druh soutěže, jako je Miss, v Plzni máme," uvedl hejtman Milan Chovanec.

Článek

V uplynulém týdnu přijal na Krajském úřadu Plzeňského kraje krásné finalistky soutěže Miss Plzeň hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec, který nad mezi Plzeňany oblíbenou soutěží krásy převzal záštitu.

Čtyři finalistky soutěže Michaela Gleissnerová, Jana Chodová, Barbora Pěstová a Aneta Šnajdrová převzaly z rukou hejtmana a radního Václava Šimánka, který mimo jiné zasedne v porotě při finálovém večeru, květiny a drobné dárky.

Hejtman s dívkami neformálně pohovořil nejen o soutěži a o vrcholících přípravách na ni, ale také o své práci, o tom, jak vypadá jeho běžný pracovní den a jak rád tráví dovolenou.

"Jsem rád, že obdobný druh soutěže, jako je Miss, v Plzni máme. Může-li podobná soutěž pomoci alespoň jedné z přihlášených dívek z našeho kraje ve startu její profesionální kariéry, budu rád. Jsem si jist, že se pak bude ráda vracet a třeba pomůže i našemu regionu při jeho propagaci v zahraničí. Důkazem toho může být i Helena Houdová, která má světové renomé a přesto je pořád Plzeňačkou,“ uvedl hejtman Milan Chovanec po setkání s krásnými finalistkami.

Dodal, že setkání obdobného rázu, tedy s dívkami účastnícími se soutěže krásy, byla jeho premiéra. Současně přiznal, že porotu při finálovém večeru čeká skutečně nelehký úkol.

Setkání se zúčastnil také organizátor soutěže Miss Plzeň Karel Šebek. "Podpory hejtmana Milana Chovance si velmi vážíme. Jsme rádi, že ve svém nabitém pracovním programu našel čas na setkání se zástupkyněmi finalistek. Za sebe i za dívky mohu říct, že ze z dnešního přijetí máme samé pozitivní pocity,“ uvedl po setkání Šebek.

Reklama

Výběr článků

Načítám