Hlavní obsah

HC Tučňáci prověří své síly na Memoriálu Josefa Maňáka

Novinky, Ludmila Brousilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Deset amatérských hokejových týmů se mezi sebou utká o nadcházejícím víkendu na stadionu v Brumově-Bylnici. Na vítěze čeká putovní pohár.

Foto: Ludmila Brousilová

HC Tučňáci Horní Lideč

Článek

Turnaj potrvá po celý víkend (23.-24. srpna 2014). Na ledové ploše se proti sobě postaví hokejové týmy z Brumova, Bojkovic, Kostelce, Lidečka, Nedašova, Horní Lidče, Svatého Štěpána, a také ze slovenské Žiliny. Kromě prověření fyzičky jednotlivých mužstev je stěžejní myšlenkou turnaje uctění zesnulého kamaráda, hokejisty a zakladatele hokejového klubu Shark Josefa Maňáka.

V sobotu se mezi sebou utkají kluby z Horní Lidče, Bojkovic, Kostelce, Brumova a tým Shark. První zápas začíná v půl deváté dopoledne. Patnáct minut po jedenácté hodině se proti sobě postaví Tučňáci a tým jejich dlouholetého kamaráda z Horní Lidče, hokejisté klubu Shark.

V neděli memoriál pokračuje zápasy Brumova, Lidečka, Nedašova, Svatého Štěpána a Žiliny. Na nejlepší týmy čeká putovní pohár. Memoriál pořádá hokejový klub Brumov-Bylnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám