Hlavní obsah

Havlíčkobrodské volejbalistky jsou zatím na třetím místě

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky vyrovnaným výkonům se dostaly havlíčkobrodské ženy z pozice nováčka do pozice nejlepších týmů druhé národní ligy.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Tabulku vede Hronov, který má desetibodový náskok na druhý tým Bohemians Praha. A třetí je právě tým Havlíčkova Brod - poslední kolo odehrál v Hradci Králové.

Slavia Hradec Králové – Jiskra Havlíčkův Brod 0:3 (-26, -17, -15)

Slavia Hradec Králové – Jiskra Havlíčkův Brod 2:3 (-17, -23, 24, 23, -10)

Hradecká obrovská hala přivítala volejbalistky Havlíčkova Brodu v dobré pohodě. První set zápasu byl velmi vyrovnaný. A dalo by se říci, že byl i rozhodující pro zbylý vývoj zápasu. Havlíčkobrodské ženy ho vyhrály v koncovce. Od té chvíle si Hradec moc nezahrál. Pod tlakem havlíčkobrodských hráček jak na podání, tak na síti, se mu v domácí hale hrálo špatně. A nakonec celý zápas ovládl Brod 3:0.

V druhém zápase se odehrála velká volejbalová bitva. I přesto, že to ze začátku nevypadalo. Havlíčkův Brod se rychle dostal do vedení 1:0 na sety a i ten druhý, když o kousek, vyhrály hostující hráčky. Hradec Králové poté zabral a dvě vyrovnané koncovky dokázal otočit ve svůj prospěch. Rozhodovat tak musel pátý set. Na ten se ale soustředily více slečny z Vysočiny a vyhrály ho 15:10. 

V posledním kole 2. národní ligy bude hrát Havlíčkův Brod doma s týmem Náchoda.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám