Hlavní obsah

Havířovská futsalová liga zná svého vítěze

Novinky, Dalibor Durčák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od loňského září až do závěru letošního dubna probíhaly líté boje o titul mistra havířovské futsalové ligy. V pátek 20. dubna po nervy drásajících posledních bojích bylo o vítězi rozhodnuto.

Foto: Dalibor Durčák

gratulace předsedy futsalové ligy J. Svorníka

Článek

Vítězi havířovské futsalové ligy se stali futsalisté týmu Bellavue. Stalo se tak po 36 zápasech a osmi soutěžních měsících. Na druhém místě se umístil tým FK Rapid Havířov, vítěz loňského ročníku této soutěže. Na posledním medailovém umístění, tedy třetím místě skončili futsalisté z týmu Ballsport.

1. místo Bellavue 28 výher - 4 remízy - 4 prohry - 113:48

2. místo FK Rapid Havířov 27 výher - 4 remízy - 5 proher - 118:56

3. místo Ballsport 25 výher - 7 remíz - 4 prohry - 115:42

Souboj o titul byl do posledního kola zajímavý a napínavý. Tým Bellavue o svém vítězství rozhodl v posledním zápase v pátek 20. dubna, kdy rozstřílel tým Marel Těrlicko vysoko 9:1. Využil tak zaváhání svých pronásledovatelů z týmu Bellsport, který zaváhal v předposledním zápase, ve kterém podlehli týmu z Albrechtic 1:2. Nováček letošní soutěže, tým Bellavue toho využil a vybojoval si tak titul mistra havířovské futsalové ligy.

Na závěrečném ceremoniálu o týden později mohl hrdý kapitán týmu Daniel Boor spolu s trenérem Davidem Kožušníkem převzít a zvednout nad hlavu pohár pro mistra ligy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám