Hlavní obsah

Hasiči ze Skalné zvou na tradiční vánoční volejbalový turnaj

Novinky, Ivan Utěkal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hasiči ze Skalné pořádají ve čtvrtek 26. prosince od 9:00 hodin tradiční, již 35. ročník vánočního turnaje o hasičskou proudnici.

Foto: Ivan Utěkal

Loňský ročník 2012 a pozdravení soupeřů pod sítí...

Článek

Tradičně ráno od 9:00 hodin se o druhém svátku vánočním na svatého Štěpána sejdou do sportovní haly ve Skalné nejen přátelé volejbalu, ale i široká veřejnost.

Družstva budou hrát systémem každý s každým. Diváci tak budou sledovat sportovní utkání družstev nejen ze Skalné, ale i z Chebu a Plesné.

Pořadatelem již 35. ročníku vánočního volejbalového turnaje O hasičskou proudnici je tradičně sbor dobrovolných hasičů ze Skalné. Poděkování patří místnímu hasiči Josefu Mariánusovi staršímu - právě on stál u vzniku tohoto turnaje. Dodnes je aktivním členem dobrovolných hasičů a vedle této akce ještě pomáhá na tradičním skalenském Masopustu, jehož byl také iniciátorem.

Pro hráče i diváky (vstup je zdarma) bude zajištěno občerstvení od pořadatelů - místních dobrovolných hasičů. Pro tento slavnostní den přichystá "šéfkuchař" hasičů Josef Mariánus st. s hasičskou skupinou opět překvapení z kuchyně. Například v loňském 34. ročníku uvařili hasičský guláš a jiné výtečné pochoutky. Samozřejmě soudek piva a jiné nápoje pro sportovce také nechyběly...

Pořadí při loňském 34. ročníku:

1. Veteráni (Skalná)

2. Sportovci (Cheb)

3. ASPV (Plesná)

4. Hasiči (Skalná)

5. ASPV (Skalná)

Po turnaji si všichni účastníci turnaje a diváci přesunou do místnosti s občerstvením. Zde se uskuteční i vyhodnocení družstev s předáváním cen. Poté zde slovo dostane volná sváteční zábava... 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám