Hlavní obsah

Hasiči vyprošťovali ženu, která spadla pod tramvaj

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K vyproštění ženy, která spadla pod tramvaj, vyjížděli brněnští hasiči v pátek 21. října odpoledne do Štefánikovy ulice. Osmasedmdesátiletou stařenku se jim podařilo vyprostit za sedm minut. S těžkým zraněním skončila v nemocnici.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Ilustrační foto

Článek

Hlášení o nehodě hasiči převzali krátce po čtvrt na šest večer. K záchraně ženy vyjela jednotka ze stanice v Lidické ulici vybavená vyprošťovacím vozidlem, automobilovým jeřábem a technickým automobilem se speciální technikou. Hasiči byli na místě za tři minuty.

"Stará paní byla  na zastávce Hrnčířská částečně uvězněná  pod tramvají. Tramvaj typu Škoda 13 T jsme pomocí pneumatických zvedacích vaků nadzvedli a vážně zraněnou seniorku společně se zdravotníky opatrně vyprostili,"popsal dramatické okamžiky mluvčí brněnských hasičů Jaroslav Haid.

Ženu, která uvízla pod tramvají uprostřed nástupního ostrůvku, se podařilo vyprostit za necelých 7 minut od příjezdu hasičů. Kvůli těžkým zrněním byla neprodleně transportována do nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám