Hlavní obsah

Harrachovská umělá tráva zažije křest

Novinky, Roman Rak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od léta slouží ke sportovním potřebám nový povrch harrachovského fotbalového hřiště. Ten je nyní tvořen umělým trávníkem třetí generace a rovněž umělým osvětlením. Malá slavnost oficiálního uvedení do provozu této hrací plochy se uskuteční v neděli 5. září v 15 hodin na zmíněné hrací ploše.

Foto: Roman Rak

Hřiště s umělou trávou.

Článek

Nejprve se v exhibičním zápase proti sobě postaví tým reprezentantů České republiky ve skoku na lyžích a výběr Staré gardy Harrachov. Po tomto klání bude předáno čestné uznání ve formě poháru letci na lyžích, harrachovskému závodníkovi, Antonínu Hájkovi, který při letošním Mistrovství světa v letech na lyžích ve slovinské Planici vytvořil nový český rekord 236 metrů.

Slavnostní odpoledne uzavře v 17 hodin plánované mistrovské utkání pátého kola letošního ročníku krajské I. B  třídy, v němž se střetne domácí FK Jiskra Harrachov s týmem Lučany.

„Město Harrachov tímto investičním počinem získalo další perličku do pestrého náhrdelníku symbolizujícího aktivity střediska sportů a rekreace. Stalo se tak díky významné finanční podpoře z prostředků státního rozpočtu prostřednictvím Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy ČR a dále za spoluúčasti investora TJ Jiskra Harrachov i přispění města Harrachova," uvedl harrachovský starosta Tomáš Ploc.

Účast na slavnostním otevření přislíbil předseda Senátu PČR Přemysl Sobotka a poslanec parlamentu Pavel Ploc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám