Hlavní obsah

Gong bude plný andělů

Novinky, Eva Krestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předvánoční čas je doba vhodná pro andělské činy. Můžete se o tom sami přesvědčit na benefiční akci Advent plný andělů ve čtvrtek 28. listopadu od 16 hodin v hale Gong. Osmý ročník akce na podporu místních neziskových organizací připravilo občanské sdružení Eco-info centrum Ostrava.

Foto: Eva Krestová

Příprava na akci ve Spirále o.p.s.

Článek

Tradiční setkání neziskových organizací s veřejností a se zástupci podnikatelského sektoru je příjemnou příležitostí také k nákupu vánočních dárků. Pro klienty a zaměstnance neziskovek se stává andělem strážným každý, kdo nakoupí drobnosti z jejich dílen. Připravena je interaktivní dražba, kreativní workshopy a kulturní program.

„Letošní ročník je výjimečný. Všechno se vyvíjí nečekaným andělským způsobem. Podařilo se navázat spolupráci s Cooltour Ostrava a díky tomu se v Gongu objeví také zpěvák Frederick Saunders. V rámci doprovodného programu budou mít lidé možnost tvořit v kreativních dílnách, hlasovat pro projekty, sledovat filmy, obdivovat dřevěné sochy andělů Jiřího Vyviala, ochutnávat dobrotky, ale také třeba zkusit si zajezdit slalom na invalidním vozíku. A kdoví, jaká překvapení nás ještě čekají,“ řekla Lucie Houthoofdtová, koordinátorka projektu.

Společenským večerem provedou moderátoři Aleš Juchelka se synem Oskarem a Míša Doubravová. Návštěvníci se mohou těšit také na patrony akce AM Gospel a Ezy Hybl a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám