Hlavní obsah

Gladiátoři UFC Hradec Králové se představili na All or Nothing

Novinky, Jana Horáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 20. února se střetlo 36 gladiátorů na akci All or Nothing v Mladé Boleslavi. Vyprodaná hala nabídla pro své fanoušky ultimátních zápasů dech beroucí podívanou.

Foto: Jan Rajnoha

All or Nothing 20.2.2011

Článek

Klub UFC Hradec Králové zde zastupovali čtyři muži - Jiří Skýba, Jaroslav Pokorný, Ondra Fiala a Jan Doskočil. Domů přivezli tři výhry.

K prvnímu zápasu hradeckých fighterů nastoupil Jiří Skýba proti Janu Daleckému. Skýba volil aktivnější obranu a po malém zaváhání inkasoval tvrdý hák a padl k zemi. Iniciativu v boji na zemi převzal Dalecký a s otřeseným Jiřím to vypadalo zle.

Touha po vítězství byla natolik silná, že dokázala zvednout otřeseného Jiřího, který se dokázal opět vrátit do útoku a neuvěřitelně poslal přímým úderem svého soupeře k zemi. Na zemi nedá soupeři šanci - po sérii úderů rozhodčí vyhlašuje technické k. o. a Jiří se tak stal vítězem zápasu.

Ve druhém "hradeckém" zápase se představil nekompromisní Jan Doskočil proti Janu Šedivému. Doskočil atakoval soupeře údery z větší vzdálenosti a po sražení Šedivého poslal tvrdými háky soupeře na zem. Šedivý zkoušel vstát, ale Doskočil ho trefil vítězným hákem a rozhodčí ihned hlásil knockout.

Třetí na řadu z UFC Hradec Králové nastoupil Jaroslav Pokorný proti Tomáši Jeníčkovi. Nejdříve klidnější průběh zápasu přerušil až útok Pokorného otočkou s úderem. Následující klinč těsně u klece a poté navazující perfektní strh srazil Jeníčka okamžitě k zemi. Na zemi po překonání blokace nohou už Pokornému nebránilo nic ve vítězství a po několika úderech rozhodčí vyhlásil jednoznačný knockout. Vítězstvím tak Pokorný postoupil do dalšího kola konané v Říčanech letos v dubnu.

Posledním želízkem byl Ondřej Fiala, bývalý reprezentant v karate, jenž se utkal s Janem Ždáňským. Podle jeho kolegů se jednalo o nejlepší zápas večera. Bitva trvala celá tři kola a rozhodly až body, které byly příznivější pro Ždáňského. Zápas byl velmi vzrušující, akční a střídaly se výměny tvrdých úderů od obou gladiátorů. Divácky to byl nejvíce podporovaný duel, kde oba fighteři ze sebe vydali všechno a předvedli fantastickou bitvu.

Více informací o UFC Hradec Králové na www.ufc-hk.com

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám