Hlavní obsah

Frýdek-Místek oslaví světový den vody

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krytý aquapark Olešná láká na Vodní týden. Na návštěvníky čeká až do neděle spousta zajímavých a nevšedních akcí a soutěží. Děti do 15 let, které přijdou v doprovodu dospělé osoby, mají zvýhodněné vstupné za 1 korunu.

Foto: AQUAPARK OLEŠNÁ

Aqua United 2013 - Aquapark Olešná

Článek

Návštěvníci se mohou těšit na prohlídky technického zázemí aquaparku i s komentářem, saunové ceremoniály, ukázky záchrany lidského života při tonutí, testování zdraví s VZP, ale také například na hodinu  aquaerobicu a nastávající maminky na hodinu aquatěhobicu.

Na sobotní večer je připraveno romantické plavání při svíčkách a pozdní saunování až do 23 hodin. Dospělí dostanou ve středu, čtvrtek, sobotu a neděli možnost vyhrát masáž přímo v prostorách bazénu.

Město takto podpoří projekt Aqua United 2013, který je součástí akce Světového dne vody. Ten na 22. březen vyhlásila Organizace spojených národů s cílem upozornit na skutečnost, že na světě je více jak miliarda lidí, která trpí nedostatkem pitné vody, a že tekoucí voda a sanitární zařízení nejsou samozřejmostí.

Více o akci ZDE  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám