Hlavní obsah

Frýdecko-místečtí strážníci jeli pro nahého muže

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 19. června před třetí hodinou odpoledne vyjížděli frýdecko-místečtí strážníci městské policie k nahému muži sedícímu v řece Ostravici u navštěvovaného splavu „U Žida“ v Místku. Upozornili na něho místní občané.

Foto: MP F-M

zásah MP u splavu

Článek

„Po příjezdu na místo muž seděl ve vodě a hrál si s kamínky. Hlídka zjistila, že se jedná o 38letého muže, který je duševně nemocný. Naštěstí byl klidný a nejevil známky agrese. Strážníkům sdělil, že se chtěl v řece vykoupat a při té příležitosti si i vyprat oblečení, které mu ale uplavalo,“ řekl vedoucí operativní skupiny městské policie Tomáš Zapletal.

Muž měl následně snahu před strážníky utéct, po kluzkých kamenech v řece mu to ale moc nešlo. Nakonec přece jen spolupracoval, strážníci mu pomohli z vody, zabalili ho do termoizolační folie a poskytli prvotní ošetření. Následně si muže převzali zdravotníci, kteří ho převezli na psychiatrii.

Reklama

Výběr článků

Načítám