Hlavní obsah

Fotoobrázky Evy Pilarové a Heleny Štefanové na výstavě ve Velkých Pavlovicích

Novinky, Zita Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ekocentrum Trkmanka ve Velkých Pavlovicích představí výstavu fotografií Evy Pilarové a Heleny Štefanové s náměty pražských zákoutí, českého venkova i světových velkoměst. Slavnostní vernisáž se uskuteční v pátek 28. února.

Foto: Zita Dvořáková

Plakát

Článek

Evu Pilarovou určitě není nutné představovat. Jedná se o zpěvačku světové úrovně obdařenou velmi krásným hlasem, která se od roku 2004 věnuje i fotografování a následné úpravě fotek na počítači. Kromě Česka vystavovala své práce také ve Vídni, dvakrát v Doněcku a také v galerii v Chicagu.

Helena Štefanová, sestřenice Evy Pilarové, bydlí v Brně. Je dlouholetou fotografkou a vítězkou několika soutěžních amatérských výstav.

Obě se dohodly a pořádají společné výstavy svých fotografií. Výstava tak propojuje osobité styly obou autorek vystavovaných obrazů.

Součástí slavnostní vernisáže k zahájení výstavy Fotoobrázky v Ekocentru Trkmanka ve Velkých Pavlovicích bude i hudební vystoupení Evy Pilarové a Presúzního sboru z Velkých Pavlovic.

Mimo pozvání na výstavu zveme také na čtvrteční vysílání ČT1 Dobré ráno, které bude s Evou Pilarovou, kde bude mimo jiné hovořit i o své další výstavě.

Slavnostní vernisáž s menším kulturním programem se uskuteční v pátek 28. února v 18 hodin ve velkém výstavním sále příspěvkové organizace Ekocentrum Trkmanka ve Velkých Pavlovicích.

Výstava FOTOOBRÁZKY je v Ekocentru Trkmanka otevřena v pracovní dny od 8 do 18 hodin, v neděli od 13 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám