Hlavní obsah

Fotografie Lenky Lesenské zkrášlily prostory knihovny v Týništi nad Orlicí

Novinky, Milan Školník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V reprezentativních prostorách Městské knihovny v Týništi nad Orlicí se ve čtvrtek 13. září uskutečnila vernisáž výstavy Moje malé potěšení II.

Foto: Marek Dvorský

Autorka fotografií Lenka Lesenská spolu se svou matkou Vladimírou Lesenskou.

Článek

Autorkou fotografií je Lenka Lesenská. "Chtěla bych poděkovat všem mým přátelům, příznivcům a váženým hostům za účast na vernisáži. Byla pěkná a pohodová atmosféra a jsem ráda, že se vám moje tvorba líbila. Poděkování také patří dámám z Městské knihovny Týniště nad Orlicí za organizaci a zapůjčení prostor, slečnám z Konzervatoře Jaroslava Ježka za hudební doprovod a mé mamce, bez jejíž finanční podpory by se akce jen stěží uskutečnila," uvedla Lenka Lesenská.

Poslankyně Vladimíra Lesenská ráda sponzoruje věci a události, které mají smysl a přináší jiným potěšení i poznání zároveň.

Výstavu fotografií tvoří tři části. První je medailonek Jaroslava Svěceného. Druhou část tvořil blok fotografií s názvem Krajina, kterou miluji a konečně třetí část - Pokoj č. 105 (tak pojmenovala autorka svůj vnitřní pokoj, kde nechává průchod pocitům a náladám).

První vernisáž výstavy se uskutečnila ve městě Unhošť ve Středočeském kraji, nyní proběhla v rodném Týništi nad Orlicí a dále zamíří, doplněná o další kolekci fotografií, do Hradce Králové.

Reklama

Výběr článků

Načítám