Hlavní obsah

Fotbalisté Kadaně si připsali další ztrátu

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Tatranu Kadaň hostili v neděli 25. března Havran Kryry a po bezbrankové remíze 0:0 si připsali další bodovou ztrátu.

Foto: Václav Vlasák

Domácí Uhlík při pokusu projít valem bránících hráčů.

Článek

Utkání s Havranem Kryry lze značit za malé derby krajského přeboru. „Samozřejmě jsme chtěli doma vyhrát,“ ujistil trenér Kadaně Jiří Schveiner.

Hře neprospěl tvrdý povrch hřiště, ale ten byl stejný pro oba soupeře. V první polovině měli domácí hráči dvě gólové šance, ale střelit branku se jim nepodařilo. „Málo pohybu,“ viděl trenér jako hlavní nedostatek domácích hráčů. „O přestávce jsem na kluky v šatně zvýšil hlas, chtěl jsem je vyburcovat,“ prozradil.

Částečně se mu to povedlo, ale kýžený efekt v podobně branky to nepřineslo. „Kdybychom hráli dvě hodiny, tak branku nedáme,“ s povzdechem dodal Jiří Schveiner. Podle něj je další bodová ztráta nepříjemná, ale musí se jít zápas od zápasu. Karta se může otočit již v příštím utkání v Litoměřicích, kdy to budou domácí, kdo bude muset tvořit hru.

FK Tatran Kadaň, který byl v tabulce krajského přeboru po podzimní části na druhém místě, zatím na svoje první jarní vítězství stále čeká. Ze třech zápasů získal jen 2 body, když v předchozích dvou zápasech remizoval s Bezděkovem 1:1 a prohrál se Spořicích 1:3.

Související témata:

Výběr článků

Načítám