Hlavní obsah

Folková sobota ve dvoře nabídne vystoupení Druhé trávy, AG Fleku i Wabiho Daňka

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco v sobotu 18. a v neděli 19. července se v centru Kroměříže uskutečnil festival pouličních herců, kejklířů a akrobatů Divadelní víkend v ulicích, v sobotu 1. srpna proběhne na nádvoří Klubu Starý pivovar přehlídka nazvaná Folková sobota ve dvoře.

Foto: archiv autora

Karel Markytán a Michal Vašíček, členové kapely AG Flek.

Článek

Obě akce, které chtějí zpříjemnit letní období ve městě místním, přespolním i turistům, připravil Dům kultury v Kroměříži. Toto zařízení mimochodem spoluorganizuje rovněž právě probíhající 16. ročník festivalu Hudba v zahradách a zámku Kroměříž 2016.

Open air festival Folková sobota ve dvoře do Kroměříže v sobotu 1. srpna přivede jak špičky žánru, tak i méně známé místní muzikanty. A tak se vedle Roberta Křesťana a Druhé trávy, Stanislava Wabiho Daňka s Milošem Dvořáčkem či legendárního zlínského AG Fleku s hostující zpěvačkou a písničkářkou Petrou „Šany“ Šanclovou představí i kroměřížská kapela Jam Tour, která svůj repertoár staví na cover verzích písní skupiny Marsyas či Petra Kalandry, nebo zajímavá holešovská písničkářka a šansoniérka Heda Pěňová.

Očekávaná folková akce se uskuteční od 16 hodin na nádvoří Klubu Starý pivovar, za nepříznivého počasí by však proběhla v Domě kultury v Kroměříži. Vstupenky jsou v předprodeji všech pokladen Domu kultury v Kroměříži.

Další informace www.dk-kromeriz.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám