Hlavní obsah

Finalistky Miss Plzeň vystřídaly v Institutu krásy Andreu Verešovou

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Miss Plzeň se mezi Plzeňany těší velké přízni. Plzeň je nejen kulturním centrem, ale také domovem celé řady krásných dívek. Soutěž již zná své finalistky. Ty se až do finálového večera budou věnovat intenzivní přípravě na tento všemi očekávaný večer s velkým V.

Foto: Miroslav Liška

Institut krásy v Plzni je místem, kde se z krásných dívek a žen stávají ještě krásnější.

Článek

Institut krásy v Plzni je místem, kde se z krásných dívek a žen stávají ještě krásnější. Toho hojně využívá celá řada reprezentantek něžného pohlaví, mezi nimi i modelka Andrea Verešová. V úterý 1. února Andreu Verešovou vystřídaly finalistky soutěže Miss Plzeň.

Pro finalistky byla připravena luxusní duo synchronní masáž. "Tato masáž je primárně připravena pro zamilované páry. Místnost je osvětlena svíčkami, hraje příjemná hudba, po masáži na pár čeká společná koupel ve velké vaně a občerstvení. Ne zřídka však podobné masáže navštěvují kamarádky, které ji využijí třeba k popovídání si,“ uvedla ředitelka Institutu krásy Ing. Petra Nováková.

"Bylo to úžasné, vážně přemýšlím o tom, že bych ji věnovala jako dárek k sv. Valentýnu svému příteli,“  uvedla Soňa Gabriela Marková.

"Kvítky růží, svíčky. Všechno tam vytvářelo hezkou atmosféru. Masáž byla úžasná,“ doplnila ji další z finalistek Michaela Gleissnerová.

Jak uvedl pořadatel soutěže Miss Plzeň Karel Šebek, Institut krásy se současně postará o líčení a česání dívek při finálovém večeru. "Když mi paní ředitelka Ing. Petra Nováková nabídla, že dívky mohou vyzkoušet i další služby z rozsáhlé nabídky Institutu krásy, neváhali jsme a pro dívky připravili příjemné odpoledne,“ dodává Šebek.

Co všechno si mohly dívky vychutnat naleznete na www.institutkrasy.cz.

"Finalistky jsou krásné, porota při finále to nebude mít jednoduché. Přesto dívky mohou využívat našich služeb, abychom jejich krásu ještě více podtrhli a porota to měla ještě složitější,“ uvedla Nováková.

Mohou být krásné finalistky Miss Plzeň ještě krásnější? Příprava na finálový večer stále pokračuje, přijďte se o jejich kráse přesvědčit na vlastní oči 29. dubna 2011 do Parkhotelu Plzeň.

Reklama

Výběr článků

Načítám