Hlavní obsah

Finalistka SuperStar bude koncertovat v Olomouci

Novinky, Milan Papežík

Finalistka Česko Slovenské SuperStar s výjimečně silným a jedinečným hlasem Alžběta Kolečkářová míří do Olomouce. Se svojí kapelou Black Souls vystoupí 24. června od 19:00 hodin v klubu ArtUm Centrum.

Foto: Alžběta Kolečkářová

Alžběta Kolečkářová & Black Souls

Článek

Alžběta je snad jednou z nejvýraznějších soutěžících nejpopulárnější československé pěvecké reality show. Svým bohatým hlasovým fondem už tehdy celému národu dokázala, že se umí pohybovat v mnoha hudebních směrech.

Nyní však kráčí v nových šlépějích, kdy do světa přináší svěží koncertní program s kapelou Black Souls. Jedná se především o energické a rytmické písně plné vášně, radosti a entusiasmu s hlubokými texty a chytlavou melodií. Alžběta s kapelou mají v srdcích hlavně reggae, které se znatelně promítá do její hudby experimentující s tóny soulu, blues  a rocku. Tyto rytmy návštěvníky koncertu rozhodně zvednou ze židlí.

„Black Souls jsou ve své podstatě všechny mé emoce, touhy a umy v jednom. Dále jsou to emoce, touhy a umy všech mých kolegů. Tvoříme hudbu, která má lidi zklidnit, pobavit a přimět je k uvědomění toho, že jsme na tom všichni stejně. Jsme lidi, jsme zvířata, jsme věci, jsme dílo. Jediné, co si přeji, je vidět tisíce ba miliony lidí šťastné, spokojené, klidné. Tak je tomu zajisté i u všech členů kapely. Milujeme žít, být lepší a silnější každý den, milujeme hudbu, milujeme Vás, kteří s námi a naší energií korespondujete,” uvedla zpěvačka.

Někteří se o Alžbětě vyjadřují, že hlasově připomíná zpěvačky Amy Winehouse nebo Adele. O kvalitě jejího hlasu se můžete přesvědčit ve videoukázce ze studia.

Reklama

Výběr článků

Načítám