Hlavní obsah

Finalista SuperStar 2013 Martin Šafařík pokřtil v Praze své debutové album

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Album Martina Šafaříka s názvem Kolem nás už vyšlo na konci srpna, ale každá deska si zaslouží také svůj křest. Ten se uskutečnil v úterý 20. září v pražském klubu Alibi - Cocktail & Music Bar a kmotrem se stal Vlasta Horváth, vítěz druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar.

Foto: Milan Papežík - M.P. Production

CD Kolem nás pokřtil Martinovi Vlasta Horváth

Článek

"Vlasta je velice zkušený hudebník, vidíme se sice teprve podruhé, ale už mi stihl předat cenné zkušenosti a rady do budoucna, čehož si velice cením. Také si moc vážím toho, že si Vlastík jako vytížený hudebník našel čas a stal se kmotrem mého alba," prohlásil Martin. Ani jeden z účastníků pěvecké soutěže SuperStar nevylučuje v budoucnu hudební spolupráci.

Během večera Martin zazpíval několik písní ze svého debutového alba a sklidil od přítomných velký aplaus.

Mezi dalšími hosty byl například vítěz reality show Farma Michal Páleník nebo zpěvák Norbert Peticzky, který v posledních letech spolupracoval s několika členy legendárních Kelly Family.

Již 26. září se Martin "Šafa" Šafařík vydává na koncertní šňůru po základních školách v Olomouckém kraji pod názvem VIVA La School Tour, kde si z talentovaných žáků vybere jednoho, se kterým natočí ve studiu společný duet.

Ještě před svým školním turné půjde do éteru Martinův druhý singl Friends, k němuž nedávno natočil videoklip.

Reklama

Výběr článků

Načítám