Hlavní obsah

Finále Českého poháru žáků ve volejbale se uskuteční v Hradci Králové

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu od 22. do 24. března se v hale Slavia v Hradci Králové uskuteční finálový turnaj Českého poháru starších žáků ve volejbale.

Článek

Jedná se o kategorii chlapců ve věku 13 - 16 let. Turnaje se zúčastní 24 nejlepších týmů České republiky včetně domácích hráčů TJ Slavia Hradec Králové. Turnaj se bude konat pod záštitou primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka.

Pro slavnostní zakončení se chystá překvapení v podobě návštěvy jedné z legend české volejbalové extraligy, exlibereckého Jana Jeslínka. Tento smečař, který před rokem ukončil kariéru, odehrál na českých extraligových palubovkách plných 20 sezón, za tuto úctyhodnou dobu nasbíral 5 mistrovských titulů a celkem 16 medailí. Program bude ozvláštněn také tanečním vystoupením v Salse a představením mladých moderních gymnastek TJ Slavia.

Vybraná utkání z turnaje budou přenášena online na serveru TVcom.cz. V pátek po slavnostním zahájení, které proběhne v 10 hodin dopoledne, je na programu fyzické testování všech zúčastněných hráčů. V 15.30 pak bude zahájen turnaj, který bude pokračovat i v obou víkendových dnech. Slavnostní zakončení se pak plánuje na nedělních 14.45 hodin.

Domácí hráči TJ Slavia Hradec Králové budou bojovat o medaile v celkovém pořadí Českého poháru. Nyní se v tabulce nacházejí na skvělé první pozici se stejným bodovým ziskem jako druhá Ostrava, domácí prostředí by jim mělo pomoci v závěrečných bojích sezóny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám