Hlavní obsah

Finále Bohumínské pěvecké star 2018 rozezní sál kina, hlavním hostem bude Eliška Rusková

Novinky, Lucie Balcarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než dvě desítky amatérských zpěváků se ve čtvrtek 15. listopadu odpoledne představí ve veřejném finále pěvecké soutěže Bohumínská pěvecká star 2018. Sál místního kina rozezní muzikálové kousky, české i anglické písně.

Foto: K3 Bohumín

Foto Elišky Ruskové z klipu El Latino.

Článek

„Předchozích sedm ročníků ukázalo, že v našem regionu vyrůstají velké pěvecké talenty. I letos se představí mladí lidé z Bohumína, Dolní Lutyně, Rychvaldu, Dětmarovic a Orlové. Pro porotu je každoročně oříšek vybrat absolutního vítěze, protože úroveň jednotlivých vystoupení je vysoká a pro publikum je program krásným předvánočním zážitkem,“ konstatoval ředitel městské kulturní agentury K3 Bohumín Karel Balcar s tím, že v porotě se objeví nová česká celebrita, finalistka SuperStar 2018, patnáctiletá Eliška Rusková z Orlové.

Stříbrná soutěžící z posledního klání populární televizní soutěže SuperStar bude hlavním hostem bohumínské pěvecké soutěže. Aktuálně Eliška oslovuje své fanoušky vůbec prvním singlem v kariéře zpěvačky nazvaném El Latino, ke kterému natočila videoklip u moře a pokřtila jej letos v září. „Eliška usedne v porotě naší soutěže a diváky potěší živým vystoupením,“ přiblížil Balcar.

Soutěžící budou rozděleni do čtyř věkových kategorií a samostatnou skupinu utvoří dua. Atmosféru v sále, kterou vytvářejí nejen pěvecké výkony, ale i připravené scény a kostýmy, si může vychutnat i veřejnost. Akce začíná v 16 hodin, vstupné je 80 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám