Hlavní obsah

Filmová novinka plzeňského 3D Planetária dělá z diváků cestovatele sluneční soustavou

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší množství 3D efektů ze všech promítaných filmů nabízí novinka plzeňského 3D Planetária v Techmania Science Center. Jmenuje se Jsme vetřelci! a formou srozumitelnou i malým divákům hledá odpověď na otázku, zda jsme skutečně vesmírní jedináčci.

Foto: Techmania Science Center

Animovaný film vypráví o hledání mimozemských civilizací a o tom, jaké jsou šance je vůbec nalézt.

Článek

Animovaný film vypráví o hledání mimozemských civilizací a o tom, jaké jsou šance je vůbec nalézt. Nenajdou dřív oni nás? Roztomilá animace nadchne děti od čtyř let, dospělé obohatí spoustou zajímavých informací.

Během pětadvaceti minut putují diváci ze Země přes další planety a měsíce sluneční soustavy do hlubin vesmíru. Při tom je obklopují 3D efekty v množství a kvalitě, jakou dosud žádný z promítaných filmů nenabídl.

Film Jsme vetřelci! se promítá spolu s Podzimní oblohou nad Plzní nebo Krásami vesmíru. Časy jednotlivých projekcí jsou zveřejněny na webu science centra.

Vedle toho připravilo plzeňské science centrum na podzimní prázdniny příměstské tábory s nočním pobytem a ve dnech 4. až 9. listopadu bude hostit hvězdu současného světa humanoidních robotů – robota Asima.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám