Hlavní obsah

Filmaři hledají komparzisty pro natáčení seriálu ve Zlínském kraji

Novinky, Magdaléna Hladká

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Filmaři hledají pro připravované natáčení rodinného seriálu Kriminálka 5. C do honorovaných komparzních rolí děti, dospělé i seniory. Natáčení bude probíhat ve Zlínském kraji převážně v červenci a září letošního roku. Zájemci se mohou hlásit už nyní.

Foto: Filmové ateliéry, s. r. o.

Ve Zlíně již proběhl casting na hlavní dětské role. Do komparzu se nyní mohou hlásit zájemci napříč všemi věkovými skupinami.

Článek

Lidé, kteří se na základě této výzvy přihlásí, budou zařazeni do databáze komparzistů. Výběr pro jednotlivé komparzní role bude realizován vždy pár dní před samotným natáčením, kdy vybrané zájemce osloví produkce a dohodne se s nimi na podrobnostech (datum, čas a místo natáčení).

Komparzisté se objeví převážně v davových scénách bez dialogů (sehrají např. běžný provoz v ulicích, v ZOO, parku, na trhu atd.).

Seriál Kriminálka 5. C (dříve prezentovaný pod pracovním názvem Malí velcí detektivové) vzniká v koprodukci České televize, společnosti Filmové ateliéry, s.r.o., produkční firmy Alef Film & Media, Rozhlasu a televízie Slovenska. Hlavní námětem je příběh dětí, které narazí na pašeráky exotických zvířat. Režie se ujme Juraj Nvota. Natáčení podpořil udělením dotace Zlínský kraj.

S tvůrci seriálu spolupracuje v oblastech příprav spojených s natáčením ve Zlínském kraji také filmová kancelář ZLÍN FILM OFFICE. Nábor komparzistů je však kompletně řešen produkcí. Na tu se mohou zájemci obracet také s případnými dotazy, a to prostřednictvím e-mailu filmateliery@filmateliery.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám