Hlavní obsah

Festival Slunovrat vyhlásil soutěž pro talentované písničkáře

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořadatel nultého ročníku hudebního festivalu Slunovrat ve vodáckém kempu Sázavský ostrov, který se uskuteční ve dnech 23. a 24. června, vyhlašuje soutěž pro talentované písničkáře.

Foto: Archiv festivalu Slunovrat

Sázavský ostrov

Článek

Jste-li tedy písničkáři s vlastní tvorbou, tak by vám rozhodně neměla uniknout šance zabojovat o to, abyste svůj talent předvedli na zbrusu novém festivalu. Soutěž není limitována věkem a nehraje žádnou roli ani to, pokud jste ze zahraničí.

Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím webových stránek www.slunovratfest.cz nebo prostřednictvím oficiálním facebooku akce. Podmínkou řádného přihlášení autorů a kapel je zaslání 3 vlastních nahrávek na e-mail dramaturgie festivalu a samozřejmě také elektronická přihláška, kterou zašlete na adresu: nikol@slunovratfest.cz.  

Začátkem měsíce března bude vybráno 5 autorů, kteří postoupí do druhého kola, kde odborná porota, složená z hudebních publicistů a známých osobností ze světa písničkářů na speciálním akustickém koncertě v Praze, vybere vítěze, který v létě na Slunovratu zahraje na Malé scéně, který se bude konat na Sázavském ostrově.

V sobotním hlavním festivalovém programu se v červnu objeví slovenský populární zpěvák Richard Müller a v plejádě známých umělců a písničkářů nebude chybět ani Aneta Langerová, Bratři Ebenové, František Nedvěd, Xindl X, Ivan Mládek, Thom Artway, skupina Neřež s Katarínou Koščovou, David Stypka a mnozí další z řad mladých talentovaných umělců.

Pro návštěvníky bude kromě hudebního programu připraveno stanové městečko. Jelikož se očekává značná účast rodin s dětmi, nebude chybět ani dětský koutek s hlídáním, divadélko pro děti, odpočinková a klidová zóna pro střední generaci a seniory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám