Hlavní obsah

Festival na Jizeře pozve do turnovského letního kina

Novinky, Klára Hrušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turnovské letní kino bude letos hostit Festival na Jizeře. V jeho průběhu se lze mj. těšit na one man show Caveman, představení S Pydlou v zádech, filmový dokument Krkonoše či Spirituál kvintet.

Foto: Klára Hrušková
Článek

Letošní ročník zahájí filmový dokument s názvem KRKONOŠE - stane se tak v neděli 26. června. Strhující dokument zachycující nejkrásnější místa nejvyšších českých hor bude promítnut za účasti autora Viktora Kuny.

Dalším představením bude slavná a strhující one man show CAVEMAN, která přijde na řadu v úterý 19. července ve 20 hodin. Komedie je o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou. V hlavní roli se představí buď Jan Holík nebo Jakub Slach.

Úterý 18. srpna bude patřit vystoupení folkové kapely SPIRITUÁL KVINTET. Skupina přijede s novým koncertním programem, ve kterém ovšem nebude chybět ani ohlédnutí za časy dávno minulými.

Sezónu uzavře 8. září divadelní představení S PYDLU V ZÁDECH, kde se představí vynikající Josef Dvořák v roli prostého lidového chytráka, který se zaplétá v šachové partii mocných. Dále hrají Markéta Hrubešová a Rostislav Trtík.

Akce se konají v areálu letního kina v Turnově.

Další informace naleznete na stránkách www.festivalnajizere.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám