Hlavní obsah

Farmářské trhy ve Frýdku-Místku budou ve znamení Dušiček

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náměstí Svobody v Místku ve čtvrtek opět ožije oblíbenými farmářskými trhy. Více než 70 prodejců na nich bude od 9 do 16 hodin nabízet kromě tradičního zboží také různé věnce, kytice, suché vazby, svíčky a další výrobky, které se vážou k Památce zesnulých. Novinkou budou produkty z aronie.

Foto: Jana Matějíková

farmářské trhy ve F-M - dušičková tematika

Článek

Na trzích ani tentokrát nebudou chybět masné, mléčné a rybí výrobky, slané i sladké pečivo, zelenina a ovoce, koření, káva a čaje, vlněné deky, výrobky ze dřeva a proutí nebo podzimní aranžmá s dýněmi či vřesy.

Svůj stánek tam bude mít i pěstitel a výrobce koncentrátů a šťáv z aronie, což je plodina s vysokým obsahem fyziologicky cenných

Další farmářské trhy se uskuteční 7. listopadu a budou lákat na zabijačkové speciality, připravena bude také ukázka porcování prasete nebo prodej nožů z chirurgické oceli, jejichž výborné vlastnosti zaručuje tradiční ruční výroba v kombinaci s moderní technologií.

Termíny konání beskydských farmářských trhů:  

24. 10. – DUŠIČKY    

7. 11. – ZABIJAČKA  

21. 11. – ŘEMESLA    

5. 12. – ADVENT     

19. 12. – ADVENT

Reklama

Výběr článků

Načítám