Hlavní obsah

Ewa Farna hlavní hvězdou Valašského záření 2017 ve Vsetíně

Novinky, Klára Blažková

Hlavním headlinerem dvoudenního 19. ročníku multižánrového festivalu Valašské záření ve Vsetíně bude zpěvačka Ewa Farna s kapelou, které bude v pátek 8. září patřit velký sál Domu kultury, kam zavítá po dlouhých osmi letech.

Foto: Promo Ewa Farna
Článek

Ewa Farna, třinecká rodačka, se hudbě věnuje od dětství. Za svou dosavadní kariéru vydala již osm řadových alb. Ewa, jako historicky nejmladší zpěvačka v Česku, vyrazila v roce 2006 se svojí kapelou na samostatné koncertní turné po republice a zastavila se v 18 městech.

Natočila již přes 30 klipů, spolupracovala s významnými polskými i českými hudebníky, účastnila se projektů jako třeba nazpívání hymny na World Men’s Handball Championship in Qatar. Vyzkoušela si herectví i moderaci a to rovnou prestižních hudebních cen Anděl, které moderovala společně se zpěvákem Tomášem Klusem. Byla historicky nejmladší českou (Československá Superstar) i polskou porotkyní (X Factor). V roce 2016 oslavila 10 let své kariéry.

V rámci festivalu plného zábavy pro celou rodinu, který se uskuteční 8. a 9. září v centru města na dvou pódiích, nebudou však ani letos chybět filmová představení, zajímavé výstavy, bohatý doprovodný program, jarmark, ani další zvučná jména interpretů.

Těšit se tak můžete například na Petra Koláře, Františka Nedvěda, Ivana Mládka a mnoho dalších. 

Předprodej vstupenek na koncert Ewy Farne probíhá na pokladně kina Vatra.

Reklama

Výběr článků

Načítám