Hlavní obsah

Evropské operní dny v Ostravě zakončila módní přehlídka Ňů Fešn Šopy

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okolo Národního divadla moravskoslezského v Ostravě se od 12. do 14. května pořád něco dělo. Byly připraveny prohlídky tajemným zákulisím divadla a v pondělí 14. května pak Evropské operní dny zakončila módní přehlídka Ňů Fešn Šopy v Multižánrovém centru Cooltour na Černé louce v Ostravě.

Foto: Josef Zajíc

Slavnostní otevření módní přehlídky Ňů Fešn Šopy 14.5.2012

Článek

Evropské operní dny v Ostravě pokračovaly v pondělí 14. května od 20 hodin v Multižánrovém centru Cooltour na Černé louce netradiční módní přehlídkou studia Ňů Fešn Šopy. Kreativní mozek studia Monika Adamcová ještě před představením uvedla na adresu módního happeningu: "Bude to operní jízda ve stylu protřepat a zamíchat!"

A taky to tak bylo. Diváci zažili smršť jarní kolekce operních kostýmů a eklektického mixu slavných operních árií. Modelky v rolích operních subret vyvrátily všechna klišé o opeře. Na mole mezi modelkami mohli diváci vidět herečku činohry NDM Ladu Běláškovou nebo herce spřátelených divadel Sylvii Krupanskou spolu s Janem Vlasem.

Po představení proběhla soutěž, jejíž vítězka si odnesla vstupenky do ředitelské lóže NDM na jednu z oper Igora Stravinského Život prostopášníka.

Více na: www.ndm.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám