Hlavní obsah

Elvis Presley navštíví ples plný klobouků v Opočnici na Nymbursku

Novinky, Lubomír Lukeš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé Opočnice a přilehlého okolí se mohou těšit na Elvise Presleyho, který je navštíví v sobotu 14. března na Kloboukovém plese.

Foto: Lubomír Lukeš

Plakát k akci.

Článek

Opočničtí ochotníci připravují velkou akci. V sobotu 14. března pořádají v sále hostince U českého lva v Opočnici od 19.30 Kloboukový ples.

„Přemýšleli jsme, jak udělat obyčejný ples lepším. Nechceme stereotyp a tak jsme objednali Elvise, ale pořád se nám to zdálo málo, proto jsme zajistili ještě pořádnou světelnou show,” řekl Lubomír Lukeš, předseda spolku.

Na návštěvníky tedy čeká vystoupení Elvise Presleyho show, je připravená světelná show a plakát láká i na velkou hromadu nafukovacích balonků. „Jak je již zvykem, na našich akcích hraje kapela Eso z Kolína. Každý si přijde na své,” dodal Lukeš.

Celý ples se ponese v duchu klobouků. Velké, malé, barevné, šílené klobouky. Každý návštěvník se tedy může účastnit soutěže o nejlepší klobouk, kdy tři klobouky budou odměněny.

Informace o vstupenkách naleznete na webu ochotníků.

Související témata:

Výběr článků

Načítám