Hlavní obsah

Elton John zahraje v Las Vegas i pro diváky v ostravském Minikině

Novinky, Vladimír Šmehlík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravské Minikino uvede záznam velkolepé show Eltona Johna. Světově proslulý zpěvák, textař a interpret odehraje kritikou nadšeně přijatý koncert The Million Dollar Piano v Koloseu v Caesarově paláci v Las Vegas.

Foto: www.minikino.cz
Článek

Koncert, který Elton John odehraje v rámci koncertní série v Caesarově paláci, sklízí bouřlivé ovace a obsahuje největší hity z celé Eltonovy kariéry, včetně písní „Rocket Man", „Tiny Dancer", „Saturday Night's Alright for Fighting", „I'm Still Standing", „Goodbye Yellow Brick Road", „Crocodile Rock" či „Your Song". 

Ústředním bodem celé show je piano, které dalo koncertu jméno – zázrak techniky s více než 68 LED obrazovkami z dílny společnosti Yamaha. Koncertní křídlo, jehož výroba trvala téměř čtyři roky a jež představuje výdobytek nejnovějších technologií, tvoří dokonalý vizuální doprovod k Eltonovým nejslavnějším hitům.

Strhující podívanou završuje působivá a do nejmenšího detailu promyšlená scénografie v barokním stylu, kterou vytvořil tým designérů Marka Fishera a Patrika Woodroffea. Fisher (známý coby autor scény koncertního turné „The Wall“ od Pink Floyd či scény slavnostního zahájení a zakončení Olympijských her v Pekingu v roce 2008) spolu s Woodroffem vytvořili úchvatnou světelnou show, která dokonale souzní s celou scénou i ústředním pianem.

Jen jeden jediný den, jen jeden jediný večer usednou diváci do kin na celém světě, aby mohli vidět a slyšet nezapomenutelný koncert. Bude to ve středu 19. března a v Ostravě tuto příležitost dostanou pouze návštěvníci Minikina.

Rezervace vstupenek a další info na www.minikino.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám