Hlavní obsah

Dva ozbrojení lupiči přepadli obsluhu herny a odjeli se 70 tisíci

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přepadení jako v akčním filmu zažila v neděli 27. listopadu obsluha herny v Praze 9. Dva maskovaní útočníci s pistolí uloupili 70 tisíc korun. Policisté po nich pátrají.

Foto: Policie ČR

Lupiči ještě před přepadením.

Článek

Dva mladí lupiči si vybrali hernu v ulici Veltruská v Praze 9 a přijeli k ní tmavým vozem několik minut před půlnocí. Tito maskovaní zatím neznámí muži vběhli do herna baru se střelnou zbraní v ruce a přinutili obsluhu lehnout si obličejem k zemi. Přitom s namířenou zbraní přeskočili barový pult a odcizili finanční hotovost ve výši 70 tisíc korun. Utekli směrem do ulice Vysočanská.

K útěku využili vozidlo tmavé barvy s nesvítícím pravým zadním světlem. Kriminalisté také zaznamenali, že muži při útěku porušili několik dopravních předpisů. Několikrát projeli křižovatku na červený signál Stůj.

„Kriminalisté nyní pátrají po dvou mladých mužích štíhlé postavy, kteří jsou vysocí asi 165 až 170 centimetrů. Oba mluvili česky a bez přízvuku. Jeden byl maskovaný černou kuklou a druhý kapucí od bundy,“ popsala lupiče pražská policejní mluvčí Jana Rösslerová.  

Informace k osobám pachatelů přijme od občanů linka 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám