Hlavní obsah

Druhý ročník studentského DiFu v Hořicích v Podkrkonoší

Novinky, Tomáš Kloutvor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek začal v Hořicích v Podkrkonoší druhý ročníku studentského divadelního festivalu DiF. Slavnostní zahajovací večer proběhl v DK Koruna. Celou akci organizuje občanské sdružení Kandrdas.

Článek

Festival probíhá od čtvrtka do neděle (5.6. - 8.6. 2014) na dvou hořických  divadelních scénách v DK Koruna a radničním sále. Doprovodný program bude probíhat na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Kromě divadelních představní se mohou návštěvníci těšit také na hudební doprovod kapel nejrůznějších žánrů nebo se dokonce zúčastnit soutěže o nový tablet. Hlavním dnem festivalu bude sobota 7. června zakončená velkolepou "lemuří" párty.

Festival má za cíl představit aktivitu mladých lidí v oblasti umění, prezentovat výsledky jejich činnosti a zároveň motivovat ostatní studenty k smysluplnému využívání volného času.

Organizátorem je studentské divadlo Kandrdas, o.s. Skupina několika studentů, kteří se v roce 2011 rozhodli usilovat o rozkvět kulturního života ve městě Hořice a jeho okolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám