Hlavní obsah

Druhý ročník plzeňské zimní školy chce pomoci studentům v podnikání

Novinky, Tereza Halgašová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studenti, pozor! Máte ambici stát se úspěšnými podnikateli? Nosíte v hlavě pár nápadů, ale nevíte, kde začít, na co si dát pozor nebo z čeho své podnikání financovat? Pak si uvolněte poslední týden před zahájením letního semestru a přijďte se inspirovat - zimní škola je tady právě pro vás.

Foto: Tereza Halgašová

Účastníci 1. ročníku zimní školy 2012

Článek

Západočeská univerzita v Plzni ve spolupráci s BIC Plzeň – Podnikatelským a inovačním centrem připravila druhý ročník plzeňské zimní školy projektu UNIPRANET. Tentokrát je kurz věnovaný tématu Start-up & Inovace a proběhne 4. - 8. února v plzeňském hotelu Gondola. 

Účastníci se v průběhu zimní školy dozví, čemu věnovat pozornost při zakládání firmy, osvojí si zaručené triky, jak prezentovat podnikatelský záměr s cílem zaujmout zvídavého investora, zjistí kdy a jak chránit duševní vlastnictví a mnoho dalšího. Koncept přednášek a diskuze prověřený loňským ročníkem byl na základě zpětné vazby od účastníků obohacen o interaktivní workshopy. 

Intenzivního pětidenního kurzu se mohou zúčastnit studenti vyšších ročníků všech mimopražských univerzit (nezávisle na studovaném oboru). S ohledem na téma a program kurzu se hledají zejména studenti dostatečně motivovaní k založení vlastního podnikání, případně s předchozí podnikatelskou zkušeností.

Závaznou přihlášku s dalšími informacemi zájemci naleznou na stránkách projektu UNIPRANET, případné dotazy zodpoví Tereza Halgašová z BIC Plzeň (email: halgasova@bic.cz, tel. 377 235379). Přihlášku je možné vyplnit do středy 23. ledna. Kapacita kurzu je omezena.

Účast na zimní škole včetně ubytování, stravy a kulturního programu je plně hrazena ze zdrojů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost, projektu Vytváření a posilování partnerství mezi univerzitami a praxí (UNIPRANET), jenž je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Reklama

Výběr článků

Načítám