Hlavní obsah

Druhé housle letos už kadaňští starší dorostenci hrát nechtějí

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starší dorostenci FK Tatran Kadaň v loňském roce až poslední chvíli zachránili krajský přebor. Letos ale chtějí zamířit do vyšších pater tabulky.

Foto: Václav Vlasák

Střelcem utkání byl kadaňský Lukáš Krchník, který hlavou nastartoval obrat zápasu. Po přestávce si připsal další dvě branky.

Článek

Starší dorostenci FK Tatran Kadaň odehráli v krajském přeboru zatím tři zápasy. Vstup do soutěže týmu nevyšel, když prohrál v Litvínově vysoko 0:6. Zdá se, že se na tom podepsaly i historické slavnosti, které v ten čas v Kadani probíhaly.

I druhé utkání sehráli kadaňští dorostenci na trávě soupeře, když jejich soupeřem byl FC Chomutov. Domácí se sice ujali vedení, ale do konce první půle se karta obrátila a nakonec si Kadaňští odvezli výhru 4:2 a tři body.

Na domácím hřišti se představili až v sobotu 8. září. Jejich hostem bylo družstvo VOŠ Roudnice. Ani tentokrát se jim vstup do utkání nevydařil a ve 20. minutě prohrávali již 0:2. Až za tohoto stavu kadaňští dorostenci přidali a hra se vyrovnala. Navíc přišla odměna v podobě branky Lukáše Krchníka. Do šaten před přestávkou se tak odcházelo za stavu 1:2. Ve druhém poločase již na hřišti bylo jenom jedno mužstvo. Domácí hráli s chutí a otočili stav z 1:2 na 5:2. Na konci ještě hosté z penalty snížili na konečných 5:3.

Trenér Václav Kocík byl po utkání spokojený s výsledkem. Těší ho i dosavadní zisk šesti bodů. Z tohoto pohledu ho o to víc mrzí úvodní porážka v Litvínově. Určitě však letos má mužstvo jiné ambice, než v minulé sezóně. „Doufám, že budeme atakovat horní patro tabulky. Hráči na to určitě mají,“ dodal Václav Kocík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám