Hlavní obsah

Druhá párty v Ostravě umožní setkání všem studentům vysokých škol

Novinky, Lubomír Hudečka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po první vysokoškolské párty, která se konala loni 16. listopadu k výročí Sametové revoluce, je tentokrát na 9. března pro širokou veřejnost připravena párty k Mezinárodnímu dni žen.

Foto: Lubomír Hudečka

Ilustrační foto

Článek

Výjimečnou příležitostí pro znovu setkaní všech ostravských studentů bude opět spojení dvou ostravských klubů - a to klubu Marley a bývalého klubu People, který byl ve své době jedním z největších ostravských klubů. Návštěvníci tedy mají zároveň příležitost nahlédnout do prostor, které jsou nyní přetvářeny do podoby zcela nové a běžně je zcela nemožné se do prostoru dostat.

„Na příchozí čeká směsice hudebních stylů, které si budou moci poslechnout na třech stagích. Největším lákadlem akce je pražsko-americké DJské uskupeni Funkmoguls, jehož představiteli jsou DJ Aka a DJ Sean John,“ odhaluje část hudebního složení akce Patrik Piščák, jeden ze spoluorganizátorů akce a zakladatel Partyprotebe.cz.

Co se týče dalších vystupujících umělců, tak budou hrát jména jako DJ Dry-Rot, DJ Knom, DJ Giorgio a rovněž zkušený ostravský matador DJ Lowa. Zazní hudební styly v rytmu disco, house, hip-hop, disco-breaxz, elektro a funk.

Jelikož se jedná o párty k příležitosti Mezinárodního dne žen, připravili si organizátoři pro každou příchozí ženu malé překvapení, v podobě alkoholického nápoje zdarma.

„Prvních 200 žen, které projeví zájem o vyplnění kraťoučkého dotazníku, rovněž získájí poukaz v hodnotě 300 Kč na hodinovou péči o pleť v kosmetickém salónu Miss Cosmetic,“ sdělil nám spoluorganizátor akce Robin Mochel.

„Doufáme, že párty potěší spoustu návštěvníků, kteří budou mít opět možnost seznámit se se spoustou zajímavých lidí. Ke spokojenosti všech přispějí mimo jiné různé soutěže a akce na alkohol, které jsme připravili,“ zaznívá z úst organizátorů.

Přejme tedy, nechť se párty vydaří a doufejme, že se všichni potkáme ve středu 9. března od 20 hodin v areálu těchto dvou klubů. Pro více informací se podívejte na web organizátorů www.partyprotebe.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám