Hlavní obsah

Doufám, že je soupeř dobře připravený, vzkazuje před odvetou Michal Hořejší

Novinky, Jitka Doubravová

Jak již bylo avizováno, na GCF 34: Back in the Fight 5 v Příbrami se představí i Michal Hořejší z Dobříše. Zápasník pražského Penta Gymu, jenž už jednou na tradičním příbramském galavečeru MMA bojoval, zná svého soupeře. Bude jím příbramský Jakub Šneberger.

Foto: Jitka Doubravová
Článek

Souboj bude pikantní v tom, že oba bojovníci se spolu již jednou utkali, a není to ani tak dlouho. Bylo to na podzim minulého roku v Dobříši. Tehdy souboj vyhrál Šneberger, přestože favorizován byl v Dobříši domácí Hořejší.

„Život moc druhé šance nedává, a proto jsem nemohl nabídnutou odvetu odmítnout. Prohraný zápas z Dobříše mi dlouho ležel v hlavě a teď ho konečně odčiním,“ okomentoval budoucí odvetu Hořejší.

Na fightcard Back in the Fight 5 je tak odveta se zajímavou zápletkou, ve které bude stát zástupce Dobříše a Příbrami proti sobě. Sebevědomí však čiší z nedaleké Dobříše. „Doufám, že je soupeř dobře připravený, protože já ano," vzkazuje Michal Hořejší svému protivníkovi.

Jak tento vyhecovaný odvetný zápas dopadne, můžete vidět i vy 25. března v příbramské sportovní hale. Vstupenky jsou v prodeji v pobočkách DAMI v pražské ulici, v Tescu, i v hypermarketu Albert, na recepci hotelu Belvedere, ve sport baru TIPGAMES, v dobříšském info centru a v jinecké restauraci Barborka. Dále je můžete zakoupit skrz síť Ticketstream.

Reklama

Výběr článků

Načítám