Hlavní obsah

Dostihy a dámy v kloboucích k sobě prostě patří

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dostihový den Štik českého byznysu – 13. ročník British Racing Green Day v neděli 27 dubna zakončil první měsíc letošní sezóny v závodišti Velká Chuchle v Praze. Celé odpoledne se dalo označit jako jedinečný zážitek pro milovníky koní, sázek a dostihů.

Foto: Lenka Žáčková

Dámy s nejlepšími klobouky společně s Helenou Kohoutovou a floristou Pavlem Hruškou

Článek

Setkání hostů společenského klubu Helas New Encounters Club společně se zástupci společností z ekonomického žebříčku Štiky českého byznysu a dalšími hosty z řad podnikatelské a manažerské veřejnosti dominovaly tradičně dámy v kloboucích, mezi kterými bylo pět naprosto výjimečných pokrývek hlavy, neboť se jednalo o klobouky ozdobené živými rostlinami.

O aranžování klobouků se postaral přední český florista Pavel Hruška, kterého jsme navštívili s časovým předstihem, abychom viděli, jak taková díla, která se správně označují jako florální objekty, vznikají. Musíme připustit, že souhra mezi klobouky a živou přírodou překvapila nejen všechny přítomné dámy, ale i pány.

Neodmyslitelnou součástí  Štik českého byznysu byl také dobročinný bazar ve prospěch nadace Klub přátel dětských domovů.

Co ještě dodat? Především to, že největších ovací se zaslouženě dočkal pětiletý hnědák Mikesh, který zvítězil o délku a tři čtvrtiny a obhájil tak vítězství Velké ceny z loňského roku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám