Hlavní obsah

Doba ledová - Ice Age Live! se představí v pražské O2 aréně

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ice Age Live! Mamutí dobrodružství je zbrusu nová zábavná show pro každého ve věku od 1 do 99 let. Představení vezme diváky na dobrodružnou cestu, přičemž děj příběhu je založen na třech celovečerních filmech, které snad vidělo každé dítě.

Foto: archív Live Nation

Doba ledová na ledě - Ice Age Live!

Článek

Můžete se tak těšit na živé setkání s notoricky známými postavičkami, jako jsou mamut Manny, lenochod Sid, šavlozubý tygr Diego, a mnoha dalšími. Celé představení bude uváděno s kvalitním českým dabingem.

Ice Age Live! A Mammoth Adventure produkoval a režíroval jeden z nejvýznamnějších „Live“ režisérů, který má na kontě režii takových bombastických představení, jako je například Cirque du Soleil - Ka či Dralion, pan Guy Caron.

Pod scénářem, hudbou a texty k písním jsou podepsáni Ella Louise Allaire a Martin Lord Ferguson (Cirque du Soleil, Holiday on Ice a APM Music).Kostýmy vytvořil Michael Curry (Cirque du Soleil, Walt Disney, Olympijské hry).

Půjde o originální, živou a ohromující show kombinující film, krasobruslení, umění ve vzduchu a loutkářství, která debutovala v roce 2012 a od té doby se s fantastickým úspěchem představila v mnoha zemích světa. Během turné, které bude trvat 5 let, se show představí celkem ve 30 státech světa.

U nás se show představí ve dvou dnech, celkem v 6 představeních a to 1. a 2. února v pražské O2 aréně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám