Hlavní obsah

Do Zlína zavítá mistr etikety Ladislav Špaček

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Knihkupectví Neoluxor Books v prvním patře Zlatého jablka přivítá v úterý 15. dubna dalšího významného hosta. Tentokrát se bude jednat o popularizátora společenské etikety Ladislava Špačka.

Foto: Neoluxor
Článek

Spisovatel, novinář, moderátor, odborník na etiketu a také bývalý tiskový mluvčí prezidenta Václava Havla však potěší všechny své příznivce nejen svou přítomností, ale také podpisy, které zde bude rozdávat během autogramiády od 16:00 do 18:00 hodin. 

Ladislav Špaček se účastnil bezpočtu vrcholných společenských událostí, jako doprovod prezidenta republiky navštívil více než 50 zemí světa, setkal se s desítkami prezidentů a členů královských rodin.

Je autorem a protagonistou televizního seriálu Etiketa a napsal řadu knih o etiketě: Etiketa, Velká kniha etikety, Nová velká kniha etikety, Komiksová etiketa, Špaček v porcelánu, sérii Malých knih etikety – pro celou rodinu, pro manažery, u stolu, pro firmu a úřad, pro každý den. Je autorem hry Starling aneb Etiketa hrou, a knihy vzpomínek Deset let s Václavem Havlem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám