Hlavní obsah

Do Hranic zavítá internetový fenomén Jayk3m s Manniou

Novinky, Robin Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dlouhé době, kdy Hranice byly hip-hopovým centrem, se časy vracejí. Návštěvníci Metro Music Clubu se mohou těšit na párty s oblíbenými rappery.

Foto: Robin Suchánek

Jayk3m & Mannia

Článek

V sobotu 21. ledna sem agentura Networ production přivede mladé a nadané novojičínské sourozence, ale především rappery Jayk3M a Mannia, kteří vystoupí nejen se svými největšími hity, jako jsou Malá prodavačka zápalek, Nad věcí, Poslouchej své srdce či hitovka od Mannie Začínám, ale uvedou i své nové songy.

Jayk3m je již dlouho známým internetovým fenoménem. Jeho skladby na hudebním portálu bandzone.cz jsou již několik let mezi nejposlouchanějšími.

Programově nabitý hip-hopový večer doplní jména jako Emenef nebo BenoX & TAkT se svojí show Vidím cestu. Z místních umělců seznam doplní jména jako Jahra, Kobe High, HKA, Khiary, Mejba. Celý večer bude programem, který začne ve 21 hodin, doprovázet hip-hopový DJ Wenet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám