Hlavní obsah

Dívky mladoboleslavské školy Shareefa se účastnily své první taneční soutěže

Novinky, Eva Shareefa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní den byl nejen plný sněhu ale i tance. Mladoboleslavská taneční škola Shareefa se o víkendu účastnila své první soutěže v roce 2016.

Foto: Eva Shareefa

TS Shareefa tango orient

Článek

Dívčí skupina Shareefa Belly Kids se umístila na krásném druhém místě v nejmladší kategorii formací soutěže Orientální Princezny tančí v pražských Bohnicích. Dívky se orientálním tancům věnují od září 2015, se svou novou choreografií lektorky Evy Hlávkové soutěžily vůbec poprvé ve složení Anička Konečná, Adélka Horníčková, Eliška Kozáková, Františka Fialová, Anetka Fridrichová, Rozárka Rohanová, Nikča Budajová, Karolínka Magušinová, Sabinka Vlková.  

Soutěže se účastnila sólově poprvé také juniorská tanečnice Adéla Paulová. Vzhledem k silné konkurenci na soutěži Orientální princezny tančí se Adéla v Praze neumístila.  

Trio pokročilých tanečnic TS Shareefa soutěžilo mezi skupinami s choreografií tango orient a dámy se umístily o pouhé tři body "až" na 3. místě  ve složení Pavla Veselá, Eva Hlávková, Lída Hájková. 

Všechny skupiny se nyní připravují na trénování i na 7. ročník soutěže festivalu Arabesque, jenž proběhne v termínu 18. až 20. března v Mladé Boleslavi. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám