Hlavní obsah

Divadlo Bolka Polívky oslaví již po páté Den klaunů

Novinky, Jaroslav Štěpaník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 1. dubna se otevře Jakubské náměstí v Brně legraci, humoru, zábavě a všem jejich příznivcům. Tradiční aprílový happening pořádaný populární brněnskou divadelní scénou, začíná v pondělí v 15 hodin.

Foto: Salik Sláma
Článek

Do správné aprílové atmosféry naladí všechny přátele legrace, vtipu a dobré pohody program, který potrvá do 19 hodin. Průvodcem zábavného odpoledne bude sympatický herec Filip Teller, který na jevišti divadla pravidelně uvádí svoji neotřelou divadelní talk show.

Samozřejmě, že chybět nebude principál divadla Bolek Polívka, který osobně pozdraví přítomné publikum a popřeje všem klaunům úspěch v klaunském klání. 

Brněnské Jakubské náměstí, které se v posledních letech stalo živým centrem, až středobodem setkávání mladých, se to odpoledne může zaplnit nekončící věkovou množinou, obrazně řečeno: vším živým od nuly do sta let. Jedinou podmínkou je schopnost bavit se a smát.

Pro nejmenší bude připraven speciální zábavný program. Pro ty nad stovku dle okolností a počtu, jak se sejde, třeba koutek legrace pro vytrvalce. Na apríla může dojít k nečekaným zábavným překvapením. Na sto procent se příchozí mohou těšit například na živý orloj či pouliční divadlo, samozřejmě na hudbu, bez které se i legrace jen těžko obejde.

Den klaunů zakončí či završí v 19.00 večerní představení Re-kabaretu, drze společenského a nekompromisně satirického divadelního občasníku. Ten se stal vyhledávanou a pravidelnou součástí programové nabídky Divadla Bolka Polívky.

Aprílové vydání Re-kabaretu rozehraje množství gagů, stand-upů a klaunských výstupů. Na jevišti se potkají známí i neznámí, mladí i věkem protřelí, mistři současní i budoucí. Předvedou kus ze svého umění a utkají se v klaunském klání o smích diváků. Režisérem večera je Vojtěch Fatka. V aprílových situacích si zahrají Pavol Seriš, Filip Teller, Mariana Chmelařová, Jan Šprynar, Michal Chovanec, Ondřej Klíč, Jaroslava Sýkorová, Miroslav Sýkora a kapela Claunica.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám