Hlavní obsah

Dětské prohlídky hradu Malenovice povedou sličné princezny

Novinky, Barbora Janečková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každou prázdninovou neděli dopoledne bude hrad Malenovice u Zlína patřit nejmladším návštěvníkům. Oblíbené dětské prohlídky začínají 5. července a potrvají až do 23. srpna. Skupinky dětí v doprovodu dospělých se vydají na dobrodružnou cestu hradem vždy v 9 a 10 hodin.

Foto: Barbora Janečková

Malenovický hrad bude patřit o prázdninách i dětem

Článek

„Letos provedou děti hradními expozicemi naše krásné princezny. Nejprve poodhalí tajemství svého vlastního království v prvním poschodí hradu a pak děti zavedou do divokého království zvířat,“ láká malé návštěvníky k návštěvě Martina Bubeníková z hradu Malenovice, která má organizaci prohlídek na starosti.

Prohlídkový okruh bude mít pohádkový nádech a bude zcela přizpůsoben dětské pozornosti.

Protože jednotlivé skupiny jsou omezené počtem osob, je nezbytné si místa na dětskou prohlídku zamluvit předem u kastelána hradu na telefonu 577 103 379 nebo 605 924 869 nebo emailem na adrese: kastelan.malenovice@seznam.cz. Za hodinovou dětskou prohlídku zaplatíte běžné vstupné, děti do 6 let mají vstup zdarma. Rodiny mohou využít zvýhodněné rodinné vstupné. Okruh zahrnuje prohlídku prvního patra hradu i návštěvu atraktivní zoologické expozice Zvířata na Zemi a člověk.

Hrad Malenovice je oblíbeným cílem výletníků a turistů, ale za zábavou a osvědčenými akcemi se sem vracejí i rodiny z širokého okolí. Na červenec a srpen hrad připravuje i tradiční noční prohlídky s bohatým doprovodným programem.

Reklama

Výběr článků

Načítám