Hlavní obsah

Děti v Domažlicích pomáhaly Společenstvu zachraňovat Středozemi

Novinky, Michaela Slachová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Skupina historického šermu Západní Horda z Blížejova pořádala v Domažlicích za pomoci místních kynologů dětský den pro děti na téma Pán prstenů.

Foto: Michaela Slachová

pořadatelé

Článek

V sobotu 29. června se v Domažlicích na kynologickém cvičišti Jirklovka uskutečnilo i přes nepřízeň počasí zábavné odpoledne pro děti na téma Pán prstenů.

Děti se zde setkaly s několika hlavními postavami z Pána prstenů, jako jsou Aragorn, Arwen, Gandalf, Galadriel, Gimli, Boromir, Faramir, Bilbo Pytlík, Éowyn - a Společenstvu prstenu pomáhali zachraňovat Středozemi.

S každou postavou na ně čekalo stanoviště, které se nějakým způsobem vázalo k dané postavě a její úloze v celém příběhu. Kdo nechtěl plnit úkoly, mohl si vybarvovat omalovánky s postavami z Pána prstenů, luštit tajenku na toho téma nebo si napsat své jméno v elfské abecedě.

Během přestávky mezi stanovišti mohli návštěvníci zhlédnout vystoupení kouzelníka, ukázky místních kynologů a scénické vystoupení Západní Hordy na téma inkvizice.

Po soutěžích následoval lukostřelecký turnaj pro dospělé, jehož hlavní cenou byla láhev medoviny. Mezitím si děti mohly vyzkoušet zbroj a zbraně a nakonec dostaly i malou odměnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám