Hlavní obsah

Děti se na táboře stanou rytíři Jedi

Novinky, Pavel Ratkovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V druhé polovině července propukne bitva Jediů o mír a spravedlnost v galaxii. DDM Hrádek Třebíč nabídne letní tábor inspirovaný příběhy Hvězdných válek, kde děti kromě pobytu v přírodě a tábornictví prožijí i dobrodružný příběh.

Foto: DDM Hrádek Třebíč

Na letních táborech nechybí překážky prověřující obratnost a spolupráci.

Článek

Tábor s názvem Star Wars: Rytíři republiky proběhne od 17. do 30. července na vybaveném tábořišti uprostřed přírody, nedaleko Nové Říše. Tábor je určen dětem ve věku 9-15 let.

„Hlavní lákadlem našich táborů je vždy propracovaný příběh, který děti zatáhne do děje. Tentokrát se děti stanou učedníky rytířů Jedi, budou poznávat jejich moudra a bojovat proti nepřátelům, kteří chtějí ovládnout galaxii. Kromě příběhu si dětí užijí dva týdny plné her a kamarádů, to vše v prostředí krásné přírody,“ popisuje náplň tábora hlavní vedoucí Filip Rosenkranc.

Prostředí tábořiště poskytne dětem únik od civilizace, přesto je ale dobře vybavené. Děti budou spát ve stanech s podsadou, k dispozici je dřevný srub s kuchyní a jídelnou, dále umývárna a latríny. Tábořiště je obklopené lesy, protéká jím potok, v nedaleké obci Červený Hrádek je také rybník ke koupání.

A jak vypadá svět Jediů a Hvězdných válek? „Děti budou ovládat světelný meč a také další jediské schopnosti jako je použití Síly nebo ovládání mysli. Nepřáteli jim budou hlavně droidi, kteří pod vedením svého temného pána budou ohrožovat mírumilovné národy galaxie. Mladí učedníci budou muset prokázat odvahu, vytrvalost, spolupráci, kamarádství i rozum, aby galaxii zachránili,“ přibližuje příběh Rosenkranc.

DDM Hrádek pořádá tábory mnoho let a všichni vedoucí mají zkušenosti nejprve jako účastníci táborů a poté jako organizátoři, a pracují s dětmi celoročně. Bezpečnost na táboře bude zajišťovat vyškolená zdravotnice.

Na tábor zbývají poslední volná místa. Přihlašovat se lze na webu DDM Hrádek Třebíč (www.ddmhradek.cz).

Související témata:

Výběr článků

Načítám