Hlavní obsah

Desítky potápěčů z Moravy, Čech a Slovenska opět nebudou chybět na otvírání sezóny v Pasohlávkách

Novinky, Jiří Humpolík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Halcyon Klub Hodonín, p.s. opět organizuje v rámci akce otvírání sezóny v ATC Merkur Pasohlávky praktickou ukázku činnosti potápěčů při čistění dna Velké Laguny pod již známým názvem Potápěči s VZP čistí Lagunu Pasohlávky.

Foto: Jiří Humpolík
Článek

I tento rok se ukázka uskuteční nejen pod hlavičkou Svazu českých potápěčů, ale i Zväzu potápačov Slovenska. Ke stálým a pravidelným účastníkům (Hodonín, Bratislava, Velké Úľany, Uherské Hradiště, Šaľa a Nitra) se postupně přidávají další a další.

Zkušenosti z předchozích šesti ročníků ukazují i na dobrý přístup lidí navštěvujících Lagunu, neboť odpadů na dně nacházíme každoročně méně a méně. Např. v minulém roce již jen zhruba 5 kg. Během ukázky nezapomínáme i na prezentaci potápění jako takového

Akce proběhne 12. května od 9:45 (prezentace). Po skončení čistění budeme až do druhého dne účastníky řady kulturních vystoupení probíhajících ve všech prostotách ATC Merkur - program bude velmi obsažný a zajímavý.

Vstup do areálu je pro potápěče zdarma, heslo dostanou po přihlášení se a ověření na www.halcyonklub.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám