Hlavní obsah

Den pro celou rodinu na Ranči Bučiska vyvrcholí koncertem kapely Čechomor

Novinky, Zdenka Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Den plný zábavy a adrenalinu slibuje akce, na kterou zve Ranč Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm v sobotu 24. května. Kromě jízdy na koních si celá rodina bude moci užít také nejrůznějších aktivit. Den vyvrcholí večerním koncertem skupiny Čechomor, která přijede zahrát s předkapelou Strong Coffee.

Foto: Archiv Čechomor

Čechomor zahraje poslední květnovou sobotu na Ranči Bučiska v Rožnově pod Radhoštěm

Článek

Sobota pro celou rodinu odstartuje už v 11 hodin. „Naše atrakce si užijí jak děti, tak i dospělí. Nejoblíbenější disciplína, ve které může celá rodina poměřit své síly, je tradičně lukostřelba. Moje oblíbená je GiantJenga, kdy hráči vytahují obří kostky z věže, aniž by spadla. Samozřejmě jedna z největších atrakcí i pro dospělé budou jízdy na koních s instruktory ježdění,” těší se Honza Dudek z AZ Agentury, která aktivity zajišťuje.

Návštěvníci Ranče se v tento den mohou těšit mimo jiné i na jízdu na elektrickém býkovi, skákací hrad nebo lanový park. Dospělí se pobaví u bungee runningu nebo při stavbě pivovarnického komínu, mohou také ochutnat pivní speciály českokrumlovského a pardubického piva. Připravena je také série stánků s dobrotami z grilů a udíren, které rozvášní chuťové buňky.

Podvečerní program přinese do Rožnova premiérově funk-rockovou partičku z Českých Budějovic Strong Coffee. Po této kávové esenci nastoupí dnes již legendární kapela Čechomor v čele s Fratiškem Černým. Čechomor koncertuje již více než 25 let a rožnovské publikum se tak může těšit na hity z celé historie slavné kapely.

Vstupné je možno zakoupit na celý den včetně koncertů, nebo také pouze na denní část. Tuto možnost vítají hlavně rodiče s malými dětmi. Předprodejní místa, podrobné informace, seznam a popis aktivit a her je zveřejněn na webu Ranče www.rancbuciska.cz, nebo také na facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám