Hlavní obsah

Den otevřených dveří aneb Na kávu do diakonie

Novinky, Petra Kučerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak fungují služby stacionáře pro klienty s mentálním a kombinovaným postižením? S čím vším vám může pomoci Poradna rané péče? Co klientům s duševním onemocněním nabízí služba s názvem podpora samostatného bydlení?

Foto: Petra Kučerová

Ze života stacionáře uherskohradišťské diakonie

Článek

To vše a mnohem víc se můžete dozvědět, když ve středu 25. května v čase od 9 do 16 hodin zavítáte na den otevřených dveří do Diakonie ČCE - střediska CESTA v Uherském Hradišti.

CESTA otevírá své dveře všem, které zajímá chod podobné organizace. „Dny otevřených dveří pořádáme většinou jednou ročně a zveme na ně jak širokou veřejnost, tak kolegy z podobných zařízení, abychom si vyměnili zkušenosti. Celý den se ponese v příjemném přátelském duchu, pozveme vás na kávu a popovídáme si. Když bude hezké počasí, tak i na naší krásné zahradě,“ zve ředitelka hradišťské diakonie Zuzana Hoffmannová.

Diakonie v Uherském Hradišti provozuje denní stacionář pro klienty se středním až hlubokým mentálním či kombinovaným postižením ve věku od 6 do 30 let, poradnu rané péče pro rodiny s dětmi s mentálním, pohybovým a kombinovaným postižením a rodiny s dětmi s ohroženým nebo nerovnoměrným vývojem, a to od narození do 7 let věku a nově službu Podpora samostatného bydlení pro osoby s duševním onemocněním ve věku od 19 do 80 let.

Středisko CESTA sídlí ve Staré Tenici, v budově bývalé mateřské školy (naproti školicího střediska svářečské školy).  

Reklama

Výběr článků

Načítám